O nama

DigitalNo1.ba je freelance projekat koji se bavi pružanjem usluga prvenstveno iz oblasti digitalnog marketinga. Vođeni strašću, spremni za nove izazove, kreiramo ljepši pogled, pravimo rezultate.

Nastojimo da našim klijentima što uspješnije zadovoljimo potrebu za digitalnim marketingom njihovih proizvoda ili usluga, da odgovorimo sve većim zahtjevima tržišta i omogućimo da naši klijenti budu zadovoljni saradnjom sa nama, a da krajnji rezultat toga bude razvoj i uspješnije poslovanje.

Dopustite nama da Vaše ideje pretvorimo u virtualni svijet i neka Vaš posao postane zabavna igra od koje ćete da živite i uživate, a kao što kaže izreka:

“Postigao si uspjeh u svom polju kad ne znaš da li je ono što radiš posao ili igra.”, Warren Beatty

Potvrda ovakavog nastojanja je u tome da smo do sada radili sa mnogim poslovnim subjektima iz Bosne i Hercegovine, kao i iz okruženja.

Još jedan važan, a neizostavan princip našeg rada je i fleksibilnost, tj. prilagođavanje željama klijenata i upuštanje u nove izazove i mogućnosti tržišta u cilju što masovnijeg upoznavanja okruženja sa proizvodima i uslugama koje nudi naš klijent, što će za rezultat imati povećanje prodaje proizvoda i usluga.

Usluge koje nudimo su:

  • web dizajn – izrada web stranica (reprezentativna i funkcionalna internet prezentacija kompanije ili neke ideje koja se želi promovisati širokom krugu ljudi). U okviru ove usluge nudimo i izradu internet prodavnice (web shop)
  • grafički dizajn (rješenja iz područja grafičkog dizajna uz garantovan kvalitet i efiksanost primjenjujući profesionalna znanja i programe)
  • društvene mreže (kreiranje i vođenje stranica/profila/grupa kao i plaćenih promotivnih kampanja na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Youtube,…)
  • istraživanje tržišta (istraživanje ponude i potražnje za određenim proizvodima i uslugama na tražištu, kreiranje baze podataka sa svim relevantnim informacijama o poslovnim subjekatima za određenu branšu i područje).

U mogućnosti smo sa garancijom kvaliteta i efikasnosti da ponudimo sve ono što biznis treba da bude uspješniji i da se kreće većim i sigurnijim koracima ka budućnosti.

Naša prednost su kreativnost, znanje,  posvećenost, iskustvo uz mnogo vremena uloženog u usavršavanje i učenje kroz edukacije i kurseve, a sve da bismo bili spremni najbolje raditi ono što Vama treba.

Od Vas očekujemo da nas uputite šta želite, a ostalo prepustite nama. Vođeni ljubavlju prema poslu, motivisani poslovnom pobjedom koju svaki novi klijent donosi, posebnim odnosom prema klijentu pristupamo svakom novom projektu, a što nam daje za pravo da garantujemo da ćemo postići odlične rezultate za Vas.

“O nama”